juni 6, 2023

Voetbalfanz

Voetbal en meer

Mijn eerste les bij de duikschool

Vandaag ga ik mijn eerste les bij de duikschool mee maken. Na lang overwegen of ik nou naar handbal, voetbal of toch maar een andere tak van een sport ga kiezen, heb ik voor de laatste mogelijkheid gekozen. Ik ga leren snorkelen en dat lijkt mij een geweldige uitdaging. Voordat ik hieraan mocht deelnemen moest ik eerst de nodige spullen halen, zoals een duikbril en een snorkel. Ook moest ik zwemvliezen aanschaffen, maar dat kan altijd nog als ik het leuk vind en ermee door wil gaan. Precies om 10.00 uur begint de les en ik ben zeer benieuwd of ik het wel leuk ga vinden.  

Wat een geweldige sport

Nadat ik met iedereen kennis had gemaakt begon de les. Gelukkig waren het allemaal nieuwe cursisten, dus daar hoefde ik mij geen zorgen over te maken dat ik buiten de boot zal vallen. Na de nodige instructies mochten wij het water in. Nog nooit heb ik een sport zo leuk gevonden als deze lessen bij de duikschool in Purmerend.

Helaas ging de les veel te snel voorbij en moet ik weer een volle week wachten tot de volgende. Maar leuk vind ik het in ieder geval wel. Ik ben tot de conclusie dat dit een juiste keuze van mij was.