maart 30, 2023

Voetbalfanz

Voetbal en meer

fitness Bunschoten

Leuke fitness in Bunschoten

Het heeft even geduurd voordat ik deel nam aan de fitness in Bunschoten. Eigenlijk heeft het veel te lang geduurd, voordat ik eindelijk die drempel over durfde te gaan. Waarom weet ik niet precies, misschien omdat ik mij schaamde voor mijn lichaam? Op een verjaardagsfeestje kwam sporten te sprake en van het één kwam het ander. Iedereen was ineens zo enthousiast tot iemand het idee opperde om samen iets aan onze conditie te gaan doen. Helaas stond ik vooraan met het ja zeggen en kon ik er dus niet meer onderuit. Maar ja, wie -a- zegt moet ook -b- zeggen. fitness Bunschoten

Eerst een proefles aanvragen

Na onze afspraak op de verjaardag vorige keer, hebben wij ons opgegeven bij Girlpower fitness in Bunschoten. Wij kregen de tip om eerst een proefles te komen nemen en dat hebben wij gedaan. Tijdens deze les merkte ik al snel op dat ik spieren in mijn lijf had zitten, die ik nog nooit had gebruikt. Na deze proefles was iedereen, inclusief mijzelf, zo enthousiast dat wij ons hebben ingeschreven voor de vervolgcursus. Behalve dat dit een goede manier is om fit te blijven, is het bijzonder leuk om te doen. Kijk nu alweer uit naar de volgende les en ik kom er net vandaan!